Eläinlääkärit

Sanna Jyrävänkoski

Tropin omistaja, vuonna 2007 valmistunut eläinlääkäri, aktiivinen koiraharrastaja (erityisesti agility ja pelastuskoiratoiminta) ja kahden tytön äiti. Hitusen hurahtanut myös hevosiin ja polkujuoksuun. Mukana vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnassa.

Tropissa Sannan erityisinä kiinnostuksenkohteina ovat ihosairaudet sekä eläinten käyttäytymiseen ja kouluttamiseen liittyvät asiat mm. pelkopotilaiden hoitamisen muodossa. Hän on suorittanut kaksi kolmesta ESAVS:n dermatologian kurssista (ESAVS on Eurooppalainen eläinlääkäreiden täydennyskoulutusjärjestö). Sanna on myös suorittanut 2022-2023 eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja opiskelee parhaillaan eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoa.

Sanna on työskennellyt useissa kunnissa kunnaneläinlääkärinä, pieneläinklinikoilla sekä valvontaeläinlääkärinä. Vaikka sekapraktiikassa ja kesäisten aamujen suureläinmatkoissa onkin oma viehätyksensä, on oman pieneläinpraktiikan perustaminen ollut haaveissa jo jonkin aikaa.

Kotona yksi australianpaimenkoira on aina valmiina lähtemään mukaan harrastuksiin tai metsälenkeille, ja lisäksi yksi iso, punainen kissa kehräämässä mahan päällä.

Tiina Tanskanen

Tiina on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2010 ja työskennellyt siitä lähtien pieneläinten parissa. Sisätaudit ja kissat ovat hänestä erityisen kiinnostavia, mutta Tiina hoitaa mielellään erilaisia potilaita laidasta laitaan. Eläinlääkärin työn monipuolisuus ja asiakaskohtaamiset ovat eläinten auttamisen ohella työn parhaita puolia. Potilaat Tiina haluaa hoitaa huolella ja omistajaa kuunnellen.

Vapaa-ajalla Tiina nauttii erityisesti lasten kanssa touhuamisesta, metsälenkeistä vauhdikkaan vinttikoiransa kanssa ja puutarhanhoidosta. Kylmempien säiden koittaessa hän ottaa esiin lankakakerän ja sukkapuikot, käpertyy sohvannurkkaan ja pyytää kissat syliin lämmittämään.
Eläintenhoitaja

Anni Pietilä

Anni on vuonna 2019 valmistunut eläintenhoitajaksi ja siitä asti halunnut syventää alan tietämystään. Sen jälkeen hän opiskelikin Tropissa oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi ja valmistui syksyllä 2022.

Kotoa löytyy harrastuskoirina toimivat samojedi Hani, australianpaimenkoira Hula sekä kaksi kissaa: ragdoll Hero ja maatiainen Löpö.