Eläinlääkärit

Ell Anne Woivalin

vuonna 1993 valmistunut eläinlääkäri, intohimoinen metsästyskoiraharrastaja, kasvattaja ja kouluttaja.

Tropissa ominta alaa ovat lisääntymiseen liittyvät asiat ja käytösongelmat.


Pieneläinpraktiikkaa muun työn ohessa jatkuvasti enemmän tai vähemmän: kunnassa, klinikoilla ja kotieteisessä.
Erikoistunut elintarvike- ja ympäristöhygieniaan ja toiminut hygieenikkoeläinlääkärinä, tarkastuseläinlääkärinä ja laboratorioeläinlääkärinä. Toimii ns. koulutettujen metsästäjien yhtenä luennoitsijana.
Kotoa löytyvät käyttölinjaiset kultainennoutaja ja cockerspanieli lintukoirana, pk. mäyräkoira jälkikoirana ja satunnaisesti ajavana, lisäksi suomenpystykorva ja jackrusselinterrieri. Nurkissa pyörii myös kissa, lampaita ja kesällä oma islanninhevonen

Kuvateksti

Ell Sanna Jyrävänkoski

Vuonna 2007 valmistunut eläinlääkäri, aktiivinen koiraharrastaja (erityisesti agility ja palveluskoiralajit) ja kahden pienen tytön äiti. Hitusen hurahtanut myös hevosiin ja polkujuoksuun.

Tropissa Sannan erityisenä kiinnostuksenkohteena ovat ihosairaudet sekä kissojen sairaudet.

Työskennellyt useissa kunnissa kunnaneläinlääkärinä, pieneläinklinikoilla sekä valvontaeläinlääkärinä. Vaikka sekapraktiikassa ja kesäisten aamujen suureläinmatkoissa on oma viehätyksensä, on oman pieneläinpraktiikan perustaminen ollut haaveissa jo jonkin aikaa.

Kotona kaksi koiraa aina valmiina lähtemään mukaan harrastuksiin tai metsälenkeille ja lisäksi yksi iso, punainen kissa kehräämässä mahan päällä.