Ajanvaraus


Ajanvaraus joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse.


Puhelinnumeromme on 0400-455 502.

Meidät tavoittaa varmimmin puhelimella arkisin klo 8.00 - 10.00.


Arkisin klo 10-18 vastaamme mahdollisuuksien mukaan, eli jos kädet eivät ole töissä kiinni.

Leikkausajat ja kotikäynnit varataan aina puhelimitse!

Aukioloajat ovat omien ja asiakkaiden tarpeiden mukaan joustavia, joten otahan yhteyttä puhelimitse, ellei netti-ajanvarauksesta löydy sopivia vaihtoehtoja. Aikoja on pääasiassa tarjolla klo 9-19 välillä arkisin.

Viikonloppuaikoja ei toistaiseksi ole säännöllisesti tarjolla, mutta sovittaessa meidät voi tavoittaa myös viikonloppuna.

Keinosiemennyksiä pyritään tekemään silloin kun on oikea hetki, oli viikonpäivä sitten mikä vaan. Nämäkin sovitellaan puhelimitse.


PALVELUT

Kaikki koirat eivät nauti vastaanoton pöydällä keikkumisesta tai autolla kulkemisesta, eikä siihen aina ole tarvettakaan.

Teemme kotikäyntejä mielellämme, jos se suinkin on hoidon kannalta mahdollista.

Pikkuvaivat, kontrollit, rokotukset ja pentuetarkastukset ovat tyypillisimpiä kotikäynneillä hoituvia asioita. Moni lemmikki lähtee myös kotoaan viimeiselle matkalleen.


Vastaanotolla teemme mm. terveystarkastukset, rokotukset, terveyden- ja sairaudenhoitoon liittyvät tutkimukset ja toimenpiteet, erilaiset näytteenotot, eutanasiat.

Virtsanäytteet, korvanäytteet ja raapenäytteet voimme tutkia vastaanotolla, vaativampaa analytiikkaa tarvitsevat näytteet lähtevät postissa laboratorioon.

Hampaiden perushoito sisältää hammaskiven ja maitohampaiden poiston.Leikkauspöydällä hoituvat pienet leikkaukset; kissojen ja koirien kastraatio ja sterilisaatio, pattien poistot yms.
Meillä on inhalaatioanestesia käytössä.

Kuvassa koira heräilee korvatähystyksestä.


Inhalaatioanestesiassa tehdään myös korvakäytävien tähystykset. Tähystyksessä korvakäytävä sisältöineen saadaan näytölle näkyviin ja se saadaan puhdistettua perinpohjaisesti. Monella kroonisesta korvaongelmasta kärsivällä ongelmana on juuri puhdistamisen vaikeus. Lisäksi mahdollinen muu syy selviää helpommin, kun näkee kunnolla perille asti.


Kuvassa terveen koiran korvakäytävä.

Kasvattaminen on lähellä Annen sydäntä ja olemmekin kehittäneet kasvattajille palveluita hiljalleen.

Uroksista spermanäytteet ja liikkuvuuden arviointi, keinosiemennykset, tiineysultrat ja tiineyden seuranta, synnytysavut, pentujen tarkastukset ja sirutukset, sekä ProHaun puolella myös pentutestaus.Yhteistyössä

Pieneläintuhkaamo Verna Oy