Ajanvaraus


Ajanvaraus joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse.

Nettiajanvaraus:


Puhelinnumero:

0400-455 502.


Meidät tavoittaa varmimmin puhelinajalla arkisin klo 8.00 - 10.00.

Arkisin klo 10-18 vastaamme mahdollisuuksien mukaan eli silloin kun emme ole potilastyössä.


Leikkausajat ja kotikäynnit varataan aina puhelimitse! Mikäli emme vastaa puhelimeen, yritä joko soittaa uudelleen tai jätä tekstiviesti, niin otamme sinuun yhteyttä aukioloaikojemme puitteissa. Huomaathan että viikonloppuna lähetetyt tekstiviestit eivät yleensä tule perille puhelimien ollessa suljettuina.


Aukioloajat ovat omien ja asiakkaiden tarpeiden mukaan joustavia, joten otathan yhteyttä puhelimitse ellei netti-ajanvarauksesta löydy sopivia vaihtoehtoja. Aikoja on tarjolla pääasiassa arkisin klo 10-18.
PALVELUT

Kaikki koirat eivät nauti vastaanoton pöydällä keikkumisesta tai autolla kulkemisesta, eikä siihen aina ole tarvettakaan.

Teemme kotikäyntejä mielellämme, jos se suinkin on hoidon kannalta mahdollista.

Pikkuvaivat, kontrollit, rokotukset ja pentuetarkastukset ovat tyypillisimpiä kotikäynneillä hoituvia asioita. Moni lemmikki lähtee kotoaan myös viimeiselle matkalleen.


Vastaanotolla onnistuvat mm. terveystarkastukset, rokotukset, terveyden- ja sairaudenhoitoon liittyvät tutkimukset ja toimenpiteet, erilaiset näytteenotot sekä eutanasiat.

Virtsanäytteet, korvanäytteet ja raapenäytteet voimme tutkia Tropissa, vaativampaa analytiikkaa tarvitsevat näytteet lähtevät postissa laboratorioon, josta saamme tulokset pääsääntöisesti jo seuraavana päivänä.

Hampaiden perushoito sisältää hammaskiven poiston ja hampaiden tarkastuksen. Teemme myös maitohampaiden poistoja (ei ennen pysyvien hampaiden puhkemaista tehtäviä kirurgisia poistoja).Leikkauspöydällä hoituvat pienet leikkaukset; kissojen ja koirien kastraatio, kissojen sterilaatio, pienten kasvaimien poistot yms.
Meillä on inhalaatioanestesia käytössä.

Kuvassa koira heräilee korvatähystyksestä.


Tropissa on ultraäänilaite, jolla teemme tiineysultraäänitutkimukset ja suppeat vatsaontelon ultraäänitutkimukset.

Yhteistyössä

Pieneläintuhkaamo Verna Oy