Ajanvaraus

Ajan voi varata meille joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse.

Nettiajanvaraus:

Puhelinnumero:

0400 455 502

Meidät tavoittaa puhelimitse parhaiten aina päivän ensimmäisen aukiolotunnin aikana:

ma, to, pe klo 8-9

ti, ke klo 13-14

Muina aikoina vastaamme mahdollisuuksien mukaan, eli silloin kun emme ole potilastyössä.

Pyrimme pitämään mahdollisuuksien mukaan jokaiselle päivälle varalla yhden tai useamman akuuttiajan, joita kannattaa kysellä aina ensimmäisen aukiolotunnin aikana. Nämä ajat eivät näy nettiajanvarauksessa.

Aukioloajat:

Ma 8-16

Ti 13-18

Ke 13-18

To 8-16

Pe 8-16

Leikkausaikojen ja kotikäyntien varaukset aina puhelimitse!

Mikäli emme vastaa puhelimeen, soitathan uudelleen tai lähetä tekstiviesti, niin otamme sinuun yhteyttä aukioloaikojemme puitteissa. Huomaathan, että viikonloppuna lähetetyt tekstiviestit eivät yleensä tule perille puhelimien ollessa suljettuina.

PALVELUT

Kaikki koirat eivät nauti vastaanoton pöydällä keikkumisesta tai autolla kulkemisesta, eikä siihen aina ole tarvettakaan. Teemme kotikäyntejä mielellämme, jos se suinkin on hoidon kannalta mahdollista. Pikkuvaivat, kontrollit, rokotukset ja pentuetarkastukset ovat tyypillisimpiä kotikäynneillä hoituvia asioita. Moni lemmikki lähtee kotoaan myös viimeiselle matkalleen.

Vastaanotolla onnistuvat mm. terveystarkastukset, rokotukset, terveyden- ja sairaudenhoitoon liittyvät tutkimukset ja toimenpiteet, erilaiset näytteenotot sekä eutanasiat.

Virtsanäytteet, korvanäytteet ja raapenäytteet voimme tutkia Tropissa, vaativampaa analytiikkaa tarvitsevat näytteet lähtevät postissa laboratorioon, josta saamme tulokset pääsääntöisesti jo seuraavana päivänä.

Hampaiden perushoito sisältää hammaskiven poiston ja hampaiden tarkastuksen. Teemme myös maitohampaiden poistoja (ei ennen pysyvien hampaiden puhkeamista tehtäviä kirurgisia poistoja).

Tropissa ei ole röntgeniä eikä hammasröntgeniä, emmekä tee kirurgisia hampaanpoistoja.Leikkauspöydällä hoituvat pienet leikkaukset; kissojen ja koirien kastraatio, kissojen sterilaatiot, pienten kasvaimien poistot yms. Meillä on käytössä inhalaatioanestesia, ja hoitaja valvoo anestesiaa toimenpiteiden aikana.

Kuvassa koira hammaskivenpoistossa.

Tropissa on ultraäänilaite, jolla teemme tiineysultra- äänitutkimukset ja suppeat vatsaontelon ultraäänitutkimukset.


Yhteistyössä

Eläintuhkaamo Pilvilinna Oy